Ontdek het Aa-land met een meerdaags verblijf

Verrassende plekjes voor jong en oud!

Heerlijk bij komen op verrassende plekjes om het Aa-land om te overnachten. Een heerlijk hotel in het hart van ‘s-Hertogenbosch of een kindvriendelijke camping. Alles kan! Wij bieden je een warm welkom en een heerlijke overnachting aan. 

B&B De Kippenburgh

Berlicum is een dorp in de provincie Noord Brabant, gelegen in de Meijerij nabij rivier de Aa. Het is centraal gelegen, op slechts vijf kilometer van de Noord Brabantse hoofdstad ‘s-Hertogenbosch. De oude heerboerderij De Kippenburgh stamt uit 1892 en heeft vier ruime appartementen voor een heerlijke overnachting. Drie daarvan zijn ondergebracht in het prachtig verbouwde oude stalgedeelte. Aan de achterzijde van het appartement heb je zicht op de schitterend aangelegde (bloemen)tuin. Je beschikt over een eigen terras met uitzicht op de weilanden. In het woongedeelte van de heerboerderij bevindt zich op de eerste verdieping een derde appartement. Het uitgebreide ontbijt wordt geserveerd in het appartement. Het ontbijt is bij de prijs inbegrepen.

De Kippenburgh als basis voor al je uitstapjes

B&B De Kippenburgh, Braakven 1, 5258 AG Berlicum
06 23 99 30 35 info@bedandbreakfastberlicum.nl / www.bedandbreakfastberlicum.nl

Logeren met een knipoog naar het verleden

B&B Raadhuis Dinther Suites

Begin 1773 is dit raadhuis in gebruik genomen. Het raadhuis herbergde tevens een schoollokaal en een onderwijzers- en veldwachterswoning. De binnen- en buitenkant zijn in 2006 geleden geheel gerenoveerd, maar de historie is bewaard gebleven. De Raadhuis Suites zijn, met een knipoog naar de historie: Ambtenaar en Veldwachter, genoemd. De nostalgie is gebleven, maar de kamers zijn bijzonder luxe geworden voor onze Bed & Breakfast gasten. Raadhuis Dinther Suites is onderdeel van Hotel Restaurant De Leygraaf.

Raadhuis Dinther, Raadhuisplein 9, 5473 GC Heeswijk-Dinther
0413-293016 / info@leygraaf.nl / www.raadhuisdinther.nl

Kamperen op onze wijnboerderij in Schijndel

Op onze wijnboerderij in Schijndel kun je heerlijk vertoeven. De camping is ruim opgezet en ook voor campers hebben wij mooie plekken. We hebben een mooi terras, waar je onze eigen wijnen en streekproducten kunt proeven. Je kunt heerlijk struinen door onze kruidentuin en als het fruit rijp is eet je ’s avonds vers van het land de heerlijkste producten. Op zaterdag is er tijdens het kampeerseizoen altijd om 14.30 uur een rondleiding en een wijnproeverij. Op zondag is er altijd om 11.00 uur Labyrint lopen. En natuurlijk mag je ook mee helpen in de tuin.

Kamperen in het mooie buitengebied van de rivier Aa

Winery & Herbs, Boxtelseweg 23, 5481 VE Schijndel
06-42718829 / info@wineryandherbs.nl / www.wineryandherbs.nl

Tot rust komen in de fraaie binnenstad van Den Bosch

Boutique Hotel-B&B De Blauwe Pauw

Vlakbij langs de rivier Aa de historische binnenstad van ’s-Hertogenbosch raakt ligt Boutique Hotel-B&B De Blauwe Pauw. Ervaar de grandeur van 1900 met het comfort van nu. Deze warme en gastvrije bed & breakfast is gevestigd in een koloniale stadsvilla uit 1899, met een Jugendstil serre, rijk gedecoreerde plafonds en een mooie binnentuin. Perfect passend bij een verblijf in de meest bourgondische stad van Nederland en haar omgeving zoals het Aa-land. Bij De Blauwe Pauw vind je de perfecte combinatie voor een bezoek van stad en het Aa- land langs

Boutique Hotel-B&B DE Blauwe Pauw, Hinthamereinde 13, 5211 PL ‘s-Hertogenbosch 073-2050023 / info@hoteldeblauwepauw.nl / www.hoteldeblauwepauw.nl/

Herkenhoek

Landelijk overnachten bij Sjefri en Ria.
Er is Brabantse hartelijkheid in onze groepsaccommodatie, vakantiehuis of appartement “Herkenhoek” in Heeswijk Dinther.  
Waar ga jij naar toe met vrienden, familie, sportclub, collega’s? Kies voor een van onze vakantiehuisjes, blijf slapen en genieten in Noord Brabant. Omringd door een karakteristiek Brabants landschap, gesierd door het duizend jaar oude monumentale kasteel Heeswijk en de Kildonkse molen. Hier waan je je terug in de tijd te midden van landerijen, weelderige bossen, de Klotbeek en de riviertjes De Leijgraaf en De Aa die door het landschap van Heeswijk Dinther stromen.

Met de familie overnachten in het Aa-dal

Groepsaccommodatie, vakantiehuis, appartement “Herkenhoek”,
Hommelsedijk 6a, 5473 RG, Heeswijk Dinther
06-83055853 / info@herkenhoek.nl / www.herkenhoek.nl

Mooi vertrekpunt voor een fietstocht of wandeling

Hotel-Restaurant De Leygraaf

Hotel Restaurant De Leygraaf is uitermate geschikt voor zowel de zakelijke als toeristische bezoeker. De combinatie van culinaire verwennerij, natuur, cultuur en recreatie maken dit hotel-restaurant geschikt voor de zakelijke en toeristische gast. Een uiterst sfeervol hotel in het Brabantse Heeswijk is een prachtig vertrekpunt voor al uw recreatieve uitstapjes. Met kook workshops en culinaire fiets- en wandelroutes verken je op een leuke en gezellige manier de omgeving.

Farmcamp Alpacafarm

Luxe kamperen bij de boer. Kom jij logeren bij onze alpaca boerderij in één van de vijftien luxe tenten van FarmCamps!

Vanaf het campingterrein heb je uitzicht op onze  alpaca’s. Iedere ochtend kun je helpen met het voeren van de dieren. Misschien ben je zelfs wel getuige van de geboorte van één van de veulens. Onze camping grenst aan het natuurgebied de Maashorst. Je kunt meteen de bossen in en heerlijk spelen op de Bedafse Bergen.

Samen met de alpaca’s de perfecte mix voor een toffe vakantie.

Alpacafarm, Leeghandseweg 10a, 5476 VD Vorstenbosch
085-2006111 / info@alpacavorstenbosch.nl / www.alpacavorstenbosch.nl