Leuk dagje uit in het Aa-land!

Genieten in het Aa-land​

De Aa-landers hebben een compleet aanbod van leuke arrangementen en activiteiten. Het aanbod wat je hier treft zal je verrassen! Op deze pagina tref je arrangementen die speciaal voor jou zijn samengesteld. Naast deze leuke arrangementen tref je ook leuke ommetjes aan om gezellig te gaan wandelen. En niet te vergeten bijzondere fietsroutes!

Bourgondisch genieten van een high tea

Van Hot naar Her High Tea

Een High Tea door het prachtige Aa-land. Je fietst of wandelt door het prachtige buitengebied van ‘s-Hertogenbosch. Onderweg word je verwend met 5 zoete en 5 hartige hapjes en sluit je af met een heerlijk ijsje.

Bourgondisch Tripje

Een Bourgondische reis door het prachtige Aa-land. Onderweg word je verwend met bourgondische lekkernijen.

Heerlijke wijnen en kruiden
Casper vertelt je de boeienste verhalen

Bijzondere beleving

Een beleving die u anders niet krijgt als u gewoon bij één van de Aa-landers langskomt. Laat je zintuigen het werk doen. Voelen, ruiken, zien en horen. En meemaken! 

100 jaar Boerenleven

Leven van eenvoud, armoede, waarbij mens en dier onder een dak sliepen, woonden en werkten. Geen stroom, maar een grote vindingrijkheid. Aan het eind van de rondleiding verzorgen wij een uitstekende boerenlunch met een heerlijke soep. 

100 jaar boerenleven in één dag

Aa-land Ommetjes

Het Aa-land kent een tal van kleine weggetjes en prachtige doorkijkjes. Soms dwars door de natuur en soms langs de weilanden. Hier naast tref je een verrassende verzameling van korte wandelingetjes variërend van 2 tot 11 kilometer. Geniet als u in het Aa-land bent en kom eens langs bij de leuke plekjes van de Aa-landers!

dagje uit