Welkom in het Aa-Land!

...het land rondom rivier de Aa

Bel of mail gerust met het Aa-Land!

Neem gerust contact met het Aa-Land op!

Tussen Helmond en ’s-Hertogenbosch, door het gebied van Schijndel, Veghel, Heeswijk-Dinther, Middelrode, Berlicum, Den Dungen en Rosmalen, stroomt rivier de Aa richting de Maas. Tussen het Nationaal Landschap het Groene Woud en Provinciaal Landschap de Maashorst ontvouwt zich een prachtig rivierdal met een zeer gevarieerd landschap. Het Aa-land.
Als een vorst heten wij u van harte welkom in het Aa-Land. Het Aa-land is een bloeiende coöperatie en bestaat inmiddels al uit 22 leden. Onze leden zijn duurzame recreatieve en toeristische ondernemers. De bedrijven van de leden hebben een publieksfunctie en zijn bijna allemaal toegankelijk voor bezoekers.
Wij bieden u een grote variatie leuke plekjes en verrassende arrangementen aan. Terwijl u het Aa-Land verkent per fiets, te voet of in de auto, kunt u genieten van diverse streekproducten. Voor de kunst- en cultuurliefhebber is er zowel moderne kunst, als historische cultuur. En bij onze agrarische ondernemers vindt u verrassende activiteiten. Zo is er ook een gevarieerd aanbod aan horeca en ook voor uw overnachtingadres zijn in Aa-Land  vele mogelijkheden.
Wie weet, ontvangen wij u binnenkort als een vorst in Aa-Land. Want een vorst in Aa-Land voelt zich koning te rijk.
 

Coöperatie Aa-Land B.A.

     p.a. Moes en Tuin

     Van Rijckevorselweg 23a 

     Vinkel 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.