Welkom in het Aa-Land!

...het land rondom rivier de Aa

Agenda Aa-Land

 

12 oktober 2019 Alpacashow Vorstenbosch

 

 

Op zaterdag 12 oktober organiseren we samen met de Alpaca Association Benelux een Alpacashow op onze farm. Er zullen deze dag zo’n 90 dieren gekeurd gaan worden. Je kunt meekijken bij de showring waar de dieren gekeurd worden en je kunt langs de hokken lopen waar alle deelnemende dieren staan. Tijdens de show zijn er verschillende loterij rondes met leuke cadeau’s. De show vindt plaats in een grote tent. Bij de ingang van de tent zal een vrijwillige bijdrage gevraagd worden ter ondersteuning van deze show.

Onze farm is deze dag ook gewoon geopend voor bezoekers van 9.30 uur tot 17.00 uur. Je kunt dus ook op de rest van de boerderij rondkijken. In de Alpacabar kun je iets komen drinken of lunchen. Je vindt daar ook een Alpacashop met Alpacawollen producten. Kinderen kunnen de gratis alpaca quiz maken.

Voor contactgegevens en meer informatie zie website Alpacafarm Vorstenbosch

 

16 Oktober 2019 Herfst knutsel bij Winery & Herbs in samenwerking met “Onze Willem

 

Op woensdag 16 oktober, tussen 11.00 uur en 16.00 uur, kan er geknutseld worden bij Winery & Herbs.

Samen met “Onze Willem” organiseert Winery & Herbs een herfst knutsel. Op deze dag kun je pompoen snijden,  een herfststukje  en/of een spijkerschilderij maken. Je kunt je van te voren inschrijven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef dan aan welke activiteit je wil doen. De kosten per activiteit bedragen € 5,-. Natuurlijk is er wat te drinken voor de kinderen.

Inschrijven is niet verplicht, maar je bent dan wel verzekerd van een plekje.

Natuurlijk kunt u ook een kop koffie of thee drinken met wat lekkers erbij, een soepje eten of een glas wijn proberen bij Winery & Herbs. Boxtelseweg 23, 5481VE Schijndel.

 

17 Oktober 2019 Een echte Alpaca beleving!

 

Op donderdag 17 oktober 2019 (herfstvakantie zuid) ben je van harte welkom van 9.30 uur tot 17.00 uur. We zijn deze dag een onderdeel van het Oerfestival de Maashorst.

Speciaal voor alle kinderen organiseren we een alpaca beleving. Een beetje stoer, maar vooral natuurlijk en echt. Met behulp van een strippenkaart kunnen kinderen deelnemen aan diverse activiteiten en leer je de alpaca vanuit alle kanten kennen. Je krijgt o.a. de kans om net als een alpaca te rollen in het zand, te vluchten voor gevaar en te knutselen met hun zachte wol. Daarnaast kun je helpen om ze te voeren en leren we je van alles over de alpaca. Met de strippenkaart kunnen de kinderen tussendoor ook iets lekkers halen.

Deze dag richten we ons vooral op alle kinderen, maar iedereen is welkom.

Entree is gratis. De strippenkaart kost 5 euro.

Voor contactgegevens en meer informatie zie website Oerfestival De Maashorst