Welkom in het Aa-Land!

...het land rondom rivier de Aa

Wandelen met Alpaca's

Alpacafarm Vorstenbosch is ontstaan vanuit een wens om te werken met dieren en een liefde voor alpaca’s. De fokkerij is een prachtige bezigheid en de nieuwe veulens zijn ieder jaar weer een beleving op zich. Alpacafarm Vorstenbosch is een professionele alpacafarm. Willem-Mathijs en Anne van der Aa fokken huacaya alpaca’s en focussen daarbij op sterke, gezonde, veulens met een goede bouw en mooie vacht. Zij delen hun liefde voor alpaca’s graag met anderen.

Een meerdaags verblijf 
Op de alpacafarm is het mogelijk om te overnachten. In de mooie, ruime vrijstaande vakantiewoning of in één van de luxe, nieuwe tenten van Farmcamps. In de omgeving van de Alpacafarm zijn volop recreatieve mogelijkheden en de omgeving nodigt uit tot het maken van fiets- en wandeltochten.

De Alpacabar
Op de farm is een horecagelegenheid ‘de Alpacabar’. Daar kun je gezellig lunchen of reserveren voor een high tea. In de bar vind je ook een shop met alpacawollen producten, zoals zachte alpacawollen knuffels, sokken, sjaals en plaids. Deze ruimte incl. de rest van de alpacafarm wordt ook verhuurd als vergaderlocatie. 

Boek een Alpaca wandeling of Meet&Greet
Op een ongedwongen manier kun je kennis maken met de alpaca’s tijdens een gezellige, ontspannende en informatieve alpaca wandeling. De alpaca wandeling vindt plaats in de bossen van Natuurgebied De Maashorst. Je krijgt volop de kans om de alpaca in zijn algemeen en deze alpaca’s in het bijzonder te leren kennen. De dieren hebben allemaal hun eigen karakter en je kunt hun bijzondere wol voelen. Een unieke ervaring voor jong en oud. 

Meer informatie om te reserveren vind je hier. Het boeken van een privé wandeling behoort ook tot de mogelijkheden. Of wat dacht je van een yoga les of picknick tussen de alpaca's?

Kijk hier voor meer belevenissen